Eerste afspraak

‘In het begin moest ik eraan wennen dat Pauline steeds wegliep na een serie moves. Nu vind ik dat ritme juist prettig. Ik weet en voel dat mijn lichaam de rustpauzes nodig heeft om de behandeling te verwerken.’

 

De praktijk in Breda is gevestigd aan een rustig woonerf met voldoende parkeergelegenheid. De praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping en is niet rolstoeltoegankelijk. Mocht dit voor u een bezwaar zijn, is er altijd de mogelijkheid dat ik op huisbezoek kom. Ik neem dan mijn mobiele behandeltafel mee. Behandelingen zijn op afspraak. Op deze manier heb ik alle tijd en aandacht voor u.

De eerste afspraak begint met een intakegesprek, zodat ik een beeld krijg van de aard van uw klachten en uw medische voorgeschiedenis. Aan de hand hiervan bespreek ik met u wat de mogelijkheden zijn en stel ik een behandelingsplan op. Bij ieder consult bekijk ik wat de veranderingen zijn en pas ik het behandelplan eventueel aan.

Een consult met behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard en duur van de klacht. Over het algemeen zijn na 2 tot 3 behandelingen veranderingen te zien, die duiden op beweging in het ziekteproces of herstel ervan. Bij chronische klachten zijn vaak meer behandelingen nodig. Soms is het raadzaam om af en toe terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Deze therapie is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar kan een waardevolle aanvulling of ondersteuning zijn. Ik stel geen medische diagnose en ik raad u aan om bij ernstige gezondheidsproblemen contact op te nemen met uw huisarts of specialist.

Vanuit de wet WGBO ben ik verplicht dossiers bij te houden en heb ik geheimhoudingsplicht van alle door de cliënt aan mij verstrekte gegevens. Daarnaast is uw privacy gewaarborgd d.m.v. mijn privacybeleid opgesteld volgens de AVG wetgeving.